S'ofereix una plaça interina a jornada completa d'especialista en Radiofísica Hospitalària adjunt al Servei de Física i Protecció Radiològica en l'hospital públic Vall d'Hebron de Barcelona de l'Institut Català de la Salut.

Contractació immediata.

La feina és una oportunitat per treballar a l'hospital més gran de Catalunya, número 1 en Oncologia a Espanya, amb un grup de professionals amb molta experiència i comptant amb tecnologia punta en l'àmbit de la radiació ionitzant.

Tanmateix, hi haurà la possibilitat de cursar el doctorat.

Interessats enviar CV a Mercè Beltran : Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon de contacte: 934894218/ 934894117

La Direcció General d´Indústria del Departament d’Empresa i Treball necessita cobrir un lloc de treball,per substitució d’una baixa per incapacitat temporal, així com, pel supòsit de concatenar-se sense solució en el temps, substituir les seves vacances i d'altres permisos vinculats a la conciliació del titular, amb les característiques següents:

L'Institut Català d'Oncologia, centre públic del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, líder en oncologia i dedicat a l'assistència, la recerca, la prevenció i la docència, inicia un procés de selecció per incorporar un/a físic/a mèdic/a, com adjunt/a adscrit/a al Servei de Física Mèdica i Protecció Radiològica, del centre de treball de l’ICO-GIRONA.

Les persones interessades han de dirigir la documentació, que s’indica a continuació, a la següent adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

• Carta de presentació amb l’explicació de les motivacions per desenvolupar aquest lloc de treball.

• Currículum Vitae actualitzat

Indicant la referència següent: GIR-FMPR-220307. El termini de presentació de candidatures finalitzarà el dia 30 de abril de 2022. Podeu trobar l'oferta de feina aquí.

La Núria Jornet ens ha fet arribar la seva candidatura per fer-ne difusió. Des de la SCFM recolzem aquest tipus d'iniciatives dels nostres socis i sòcies que poden ajudar a donar-ne visibilitat. Si la candidatura reeixís, la Núria Jornet intentarà maximitzar la participació dels companys i companyes en les activitats de l'ESTRO, intentant que es facin cursos, que participem als worskhops i que el congrés anual torni a Barcelona.
Per poder votar, cal ser soci full member de la ESTRO enguany i haver-ho estat també el 2021. La informació de les diferents candidatures amb els seus perfils la podeu trobar a https://www.estro.org/About/Elections.