Oferta de feina Hospital Universitari Sant Joan de Reus

L'hospital Universitari Sant Joan de Reus cerca un físic especialista en Radiofísica Hospitalària amb iniciativa, dinamisme ortient/ada a la millora contínua i amb capacitat de treball en equip. S'ofereix contracte laboral temporal a jornada complerta amb incorporació immediata. Podeu descarregar el pdf amb els requisits, l'oferta i com inscriure's aquí.

Oferta de feina Hospital Arnau de Vilanova

Des de la Gerència Territorial de Lleida de l’Institut Català de la Salut i el Servei de Protecció Radiològica i Radiofísica de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, s’ofereix una plaça vacant de tipus interinitat com a Facultatiu/iva Especialista en Radiofísica Hospitalària. És una plaça a jornada complerta que inclou activitat en les àrees de Radioteràpia, Medicina Nuclear, Radiodiagnòstic i Protecció Radiològica. El servei dóna cobertura a totes les instal·lacions radioactives i de radiodiagnòstic de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, y de la Gerència Territorial del Institut Català de la Salut de Lleida i l’Alt Pirineu i Aran, amb atenció continuada mitjançant guàrdies presencials i localitzables. El requisit és el títol d’especialista en Radiofísica Hospitalària (formació via RFIR). La incorporació serà immediata.

Telèfon de contacte

973 24 81 00 ext. 2802 (Núria Martínez Calderó - Secretària del Servei de Protecció Radiològica i Radiofísica)

E-mail de contacte

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 nmartinezca.lleida.ics@gencat.cat

Oferta de feina a l'Institut Bonanova

Per al proper curs faltarien professors de física i de dosimetria clínica a l'Institut Bonanova. L'Institut Bonanova és un institut de formació professional sanitària que pertany al Consorci Parc Mar de Salut de Barcelona. Imparteix els cicles formatius de grau superior d'imatge per al diagnòstic i radioteràpia. En aquests cicles hi ha força hores d'un docent especialista en física mèdica (mòduls de física, mòduls de protecció radiològica, mòduls de dosimetria física i clínica). Els interessats s'haurien de posar en contacte amb:

Roser Pagan i Esquius

Coordinadora ensenyament-aprenentatge CFGS
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Oferta de feina a l'Institut Curie-França

L’ institut Curie a França ofereix una vacant de tècnic de física, amb previsió d’incorporació al maig, i una de dosimetrista, amb previsió d’incorporació a l’abril. Per ambdues ofertes és necessari que es parli francès.Els detalls de la oferta de feina i de les dades de contactes les podeu trobar fent click sobre el nom corresponent:

-Oferta feina dosimetrista.

-Oferta feina tècnic física.