El dia 30 de desembre de 2022 el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya va publicar la convocatòria dels processos selectius d'estabilització mitjançant els sistemes de concurs de mèrits excepcional i de concurs oposició de 3 places d’Especialista en Radiofísica Hospitalària per cobrir places vacants a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona.

Podeu trobar la informació detallada de la convocatòria en aquest enllaç.

https://dogc.gencat.cat/ca/document-del-dogc/?documentId=947728

S’ofereix  una placa interina a jornada completa d’especialista en Radiofísica Hospitalària adjunt al Servei de Física i Protecció Radiològica de l’hospital públic  Vall d’Hebron de Barcelona de l’Institut Català de la Salut. 

Contractació immediata. Possibilitat d’optar a la plaça fixa en les pròximes convocatòriesParlar  català no és un requisit. 

Possibilitat de cursar doctorat en qualsevol de les àrees de l’especialitat; radioteràpia, medicina nuclear, radiodiagnòstic i protecció radiològica. 

Interessats enviar CV a Mercè Beltran : Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon de contacte: 934894218/ 934894117

La Direcció General d´Indústria del Departament d’Empresa i Treball necessita cobrir un lloc de treball,per substitució d’una baixa per incapacitat temporal, així com, pel supòsit de concatenar-se sense solució en el temps, substituir les seves vacances i d'altres permisos vinculats a la conciliació del titular, amb les característiques següents:

L'Institut Català d'Oncologia, centre públic del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, líder en oncologia i dedicat a l'assistència, la recerca, la prevenció i la docència, inicia un procés de selecció per incorporar un/a físic/a mèdic/a, com adjunt/a adscrit/a al Servei de Física Mèdica i Protecció Radiològica, del centre de treball de l’ICO-GIRONA.

Les persones interessades han de dirigir la documentació, que s’indica a continuació, a la següent adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

• Carta de presentació amb l’explicació de les motivacions per desenvolupar aquest lloc de treball.

• Currículum Vitae actualitzat

Indicant la referència següent: GIR-FMPR-220307. El termini de presentació de candidatures finalitzarà el dia 30 de abril de 2022. Podeu trobar l'oferta de feina aquí.