Oferta de feina Illes Balears

 

L'empresa de selecció de personal Divico consultors amb més de trenta anys d'experiència en perfils sanitaris tant a nivell nacional com a internacional busca radiofísics per treballar en diferents hospitals de les Illes Balears. Podeu consultar l'oferta de feina aquí. Interessats enviar C.V a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucar per concertar entrevista al telèfon 93 451 88 33.

 

Oferta de feina diferents hospitals de Suïssa (Cantó alemany)

 

L'empresa de selecció de personal Divico consultors amb més de trenta anys d'experiència en perfils sanitaris tant a nivell nacional com a internacional busca radiofísics per treballar en diferents hospitals de Suïssa en el cantó alemany. Es indispensable el nivell B2 certificat en alemany. Podeu consultar l'oferta de feina aquí. Interessats enviar C.V a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucar per concertar entrevista al telèfon 93 451 88 33.

 

Oferta de feina Hospital Universitari Vall d'Hebron

 

S’ofereix  una placa interina a jornada completa d’especialista en Radiofísica Hospitalària adjunt al Servei de Física i Protecció Radiològica de l’hospital públic  Vall d’Hebron de Barcelona de l’Institut Català de la Salut. 

Contractació immediata. Possibilitat d’optar a la plaça fixa en les pròximes convocatòriesParlar  català no és un requisit. 

Possibilitat de cursar doctorat en qualsevol de les àrees de l’especialitat; radioteràpia, medicina nuclear, radiodiagnòstic i protecció radiològica. 

Interessats enviar CV a Mercè Beltran : Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon de contacte: 934894218/ 934894117

 

Oferta de feina SCAR

 

La Direcció General d´Indústria del Departament d’Empresa i Treball necessita cobrir un lloc de treball,per substitució d’una baixa per incapacitat temporal, així com, pel supòsit de concatenar-se sense solució en el temps, substituir les seves vacances i d'altres permisos vinculats a la conciliació del titular, amb les característiques següents:

 

Oferta de feina ICO-Girona

 

L'Institut Català d'Oncologia, centre públic del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, líder en oncologia i dedicat a l'assistència, la recerca, la prevenció i la docència, inicia un procés de selecció per incorporar un/a físic/a mèdic/a, com adjunt/a adscrit/a al Servei de Física Mèdica i Protecció Radiològica, del centre de treball de l’ICO-GIRONA.

Les persones interessades han de dirigir la documentació, que s’indica a continuació, a la següent adreça: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

• Carta de presentació amb l’explicació de les motivacions per desenvolupar aquest lloc de treball.

• Currículum Vitae actualitzat

Indicant la referència següent: GIR-FMPR-220307. El termini de presentació de candidatures finalitzarà el dia 30 de abril de 2022. Podeu trobar l'oferta de feina aquí.

 

 

Oferta de feina Hospital Universitari Arnau de Vilanova

 

Des de la Gerència Territorial de Lleida, de l'Alt Pirineu i Aran  i el Servei de Radiofísica Hospitalària de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, s’ofereix una plaça vacant de tipus interinitat com a Facultatiu/iva Especialista en Radiofísica Hospitalària. És una plaça a jornada complerta que inclou activitat a les àrees de Radioteràpia Externa, Medicina Nuclear, Radiodiagnòstic i Protecció Radiològica. El servei dóna cobertura a totes les instal·lacions radioactives i de radiodiagnòstic de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, i de la Gerència Territorial del Institut Català de la Salut de Lleida i l’Alt Pirineu i Aran, amb atenció continuada mitjançant guàrdies presencials i localitzables. El requisit és el títol d’especialista en Radiofísica Hospitalària (formació via RFIR). La incorporació serà immediata. Podeu trobar l'oferta de feina aquí

Oferta de feina Centro Médico Teknon

 

Es necessita un físic amb títol d'Especialista en Radiofísica Hospitalària a temps parcial per a tasques de reforç, algunes hores a la tarda, alguns o tots els dies de la setmana a acordar. Es requereixen coneixements de l'entorn de treball de Varian (Aria i Eclipse, TrueBeam).

Els interessats han de posar-se en contacte amb el Departament de Radiooncologia (Lluís Escudé) al telèfon 932906298 o per e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Oferta de feina Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

 

Es busca un especialista en radiofísica hospitalària per treballar a l'àrea de radioteràpia dins del Servei de Radiofísica i Radioprotecció de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, de Barcelona. S'ofereix un contractetemporal amb possibilitat de convocatòria de plaça. Els interessats han de contactar amb Pablo Carrasco [Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.].

 

Oferta de feina Hospital Sant Joan de Reus

 

L'hospital Universitari Sant Joan de Reus cerca un físic especialista en Radiofísica Hospitalària amb iniciativa, dinamisme ortient/ada a la millora contínua i amb capacitat de treball en equip. S'ofereix contracte laboral per cobertura d'un lloc de treball estructural permanent a jornada complerta més guàrdies localitzades,  incorporació immediata i possibilitats de realitzar activitats de formació continuada iactualització professional.

Podeu descarregar el pdf amb els requisits, l'oferta i com inscriure's aquí

 

Oferta de feina Hospital Clínic Barcelona

En qüestió de dies s’obrirà una plaça d’especialista en radiofísica hospitalària pel servei de Protecció Radiològica de l’Hospital Clínic de Barcelona. S’ofereix contracte indefinit. Les tasques a realitzar són les pròpies d’un servei de Protecció Radiològica. Interessats podeu contactar amb Mariana Esteban (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o 609657487).

 

Oferta de feina Consorci Sanitari de Terrassa

El Consorci Sanitari de Terrassa necessita un especialista en radiofísica hospitalària per cobrir una baixa maternal a la Unitat de Radiofísica de Terrassa. S’ofereix contracte de mínim 6 mesos, a jornada completa i per incorporació a partir de l’1 d’octubre de 2020. Interessats envieu CV actualitzat a Montserrat Colomer (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

 

Oferta de feina Grup Atrys

A causa del creixement que està experiment el grup atrys, necesiiten incorporar en el seu equip un Radiofísic Responsable de la unitat de Radioteràpia. Podeu trobar els detalls de l'oferta aquí. Les persones interessades han d'enviar el seu currículum vitae a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb l'assumpte: Procés Radiofísic/a

Oferta de feina Hospital Clínic Barcelona

S'ofereix un contracte temporal de 6 mesos com a especialista en Radiofísica Hospitalària en la Secció de Física Mèdica adscrita al Servei d'Oncologia Radioteràpica de l'Hospital Clínic de Barcelona per a donar suport durant el comissionat del nou accelerador TrueBeam que s'instal.larà al servei. Incoporació inmediata. Els interesats poden enviar el seu CV abans del 7 de febrer de 2020 a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Telèfon de contacte: 932275542

 

Oferta de feina a la Clínica Teknon

La Clínica Teknon necessita un físic mèdic (títol ERH) a jornada complerta per al departament de Radiooncologia. Entre d'altres capacitats, es valora l'expriència amb productes de Varian, especialment Aria/Eclipse.

Contecte: Lluís Escudé (932906298 / 620579744 / Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

 

Oferta de feina a l'Institut Bonanova

Per al proper curs faltarien professors de física i de dosimetria clínica a l'Institut Bonanova. L'Institut Bonanova és un institut de formació professional sanitària que pertany al Consorci Parc Mar de Salut de Barcelona. Imparteix els cicles formatius de grau superior d'imatge per al diagnòstic i radioteràpia. En aquests cicles hi ha força hores d'un docent especialista en física mèdica (mòduls de física, mòduls de protecció radiològica, mòduls de dosimetria física i clínica). Els interessats s'haurien de posar en contacte amb:

Roser Pagan i Esquius

Coordinadora ensenyament-aprenentatge CFGS
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.