Oferta de feina Hospital Universitari Arnau de Vilanova

A l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova (Gerència Territorial de l’Institut Català de la Salut a Lleida) es necessita incorporar un/a especialista en Radiofísica Hospitalària per al Servei de Protecció Radiològica i Radiofísica.

El lloc de treball cobriria una plaça consolidada i seria de duració indefinida.

La plaça queda vacant a partir de l'1 de maig.

Els interessats podeu enviar CV a la següent adreça de correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per qualsevol dubte adreceu-vos a Óscar Ripol Valentín al correu electrònic anterior o truqueu a algun dels següents telèfons:

Centraleta + extensió: 973248100 (ext. 2540)

Busca: 677253615

 

Oferta de feina Hospital Clínic Barcelona

En qüestió de dies s’obrirà una plaça d’especialista en radiofísica hospitalària pel servei de Protecció Radiològica de l’Hospital Clínic de Barcelona. S’ofereix contracte indefinit. Les tasques a realitzar són les pròpies d’un servei de Protecció Radiològica. Interessats podeu contactar amb Mariana Esteban (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o 609657487).

 

Oferta de feina Consorci Sanitari de Terrassa

El Consorci Sanitari de Terrassa necessita un especialista en radiofísica hospitalària per cobrir una baixa maternal a la Unitat de Radiofísica de Terrassa. S’ofereix contracte de mínim 6 mesos, a jornada completa i per incorporació a partir de l’1 d’octubre de 2020. Interessats envieu CV actualitzat a Montserrat Colomer (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

 

Oferta de feina Grup Atrys

A causa del creixement que està experiment el grup atrys, necesiiten incorporar en el seu equip un Radiofísic Responsable de la unitat de Radioteràpia. Podeu trobar els detalls de l'oferta aquí. Les persones interessades han d'enviar el seu currículum vitae a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb l'assumpte: Procés Radiofísic/a

Oferta de feina Hospital Clínic Barcelona

S'ofereix un contracte temporal de 6 mesos com a especialista en Radiofísica Hospitalària en la Secció de Física Mèdica adscrita al Servei d'Oncologia Radioteràpica de l'Hospital Clínic de Barcelona per a donar suport durant el comissionat del nou accelerador TrueBeam que s'instal.larà al servei. Incoporació inmediata. Els interesats poden enviar el seu CV abans del 7 de febrer de 2020 a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Telèfon de contacte: 932275542

 

Oferta de feina a la Clínica Teknon

La Clínica Teknon necessita un físic mèdic (títol ERH) a jornada complerta per al departament de Radiooncologia. Entre d'altres capacitats, es valora l'expriència amb productes de Varian, especialment Aria/Eclipse.

Contecte: Lluís Escudé (932906298 / 620579744 / Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

 

Oferta de feina a l'Institut Bonanova

Per al proper curs faltarien professors de física i de dosimetria clínica a l'Institut Bonanova. L'Institut Bonanova és un institut de formació professional sanitària que pertany al Consorci Parc Mar de Salut de Barcelona. Imparteix els cicles formatius de grau superior d'imatge per al diagnòstic i radioteràpia. En aquests cicles hi ha força hores d'un docent especialista en física mèdica (mòduls de física, mòduls de protecció radiològica, mòduls de dosimetria física i clínica). Els interessats s'haurien de posar en contacte amb:

Roser Pagan i Esquius

Coordinadora ensenyament-aprenentatge CFGS
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.