El passat 10 d'abril de 2019 es va celebrar la XIV Fira d'Empreses de la UB. La SCFM hi va participar amb un stand per tal de difondre en l'àmbit universitari que existeix la nostra professió, en què consisteix, i quines són les seves sortides professionals. La participació va ser un èxit rotund, amb una gran afluència d'estudiants interessant-se per la Física Mèdica i inclús per fer pràctiques en alguns dels centres en què treballem. Creiem que el grau de coneixement i l'interès per la nostra feina entre els estudiants és més gran després d'aquest event i creiem que ajudarà a crear sinergies molt positives.

 

Des de la junta de la SCFM volem donar les gràcies als socis i sòcies que van estar a l'stand per la seva gran tasca i participació desinteressada. 

També volem agrair als Serveis de l'Hospital Clínic, l'Hospital Vall d'Hebrón, de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, i de l'ICO-l'Hospitalet que hagin promogut aquesta iniciativa entre els seus residents i facilitat la seva participació. Més informació de l'esdeveniment a: http://www.ub.edu/fisica/firaempreses
Gràcies a tots i totes!